Yori Kamphuis

Artificiële Intelligentie
HomeBiografieLezingenFoto's en video'sContact
Home
Blog

Blog

Met zijn academische achtergrond in Technische Bedrijfskunde, Geopolitiek & Veiligheid, Exponentiële Technologieën en Ethiek & Theologie werpt Yori als spreker een uniek licht op de ontwikkelingen rondom Artificiële Intelligentie in deze en gerelateerde domeinen.

Here's what you need to know about the new AI 'arms race'

The US and China both outpace the EU on investment in AI. AI dominance can take on many forms. The EU could champion a citizen-driven…

Meer informatie

Digitale bestormingen

De bestorming van het Capitool is uniek – in de VS. Maar dergelijke gebeurtenissen zijn in onze recente geschiedenis vaker voorgekomen. De beelden deden mij…

Meer informatie

AI en Covid-19: thuiswerken

De ‘intelligente lockdown’ dwingt veel mensen om thuis te werken, hoewel dit hiervoor vaak onmogelijk werd geacht. Nu gaan we de lockdown versoepelen. Betekent dit…

Meer informatie

Een korte geschiedenis van Artificiële Intelligentie

Overal om ons heen horen we de term artificiële intelligentie. Maar waar hebben we het nu eigenlijk over, als we spreken over artificiële of kunstmatige…

Meer informatie
”Als SVDC hebben wij een buitengewoon positieve ervaring met Yori Kamphuis als spreker bij een van onze evenementen. Yori wist het publiek gedurende 45 minuten non-stop te boeien met zijn passievolle voordracht, trendwatching en blik op de toekomst.”
- Gert-Jan Ludden – Directeur SVDC advies in crisisbeheersing
“Yori heeft gesproken op het 5 jarig jubileum van de Brightlands Maastricht Health Campus. Door zijn goede voorbereiding en inleving in onze campus bracht hij een passend verhaal en daarmee wist hij de juiste snaar te raken bij het publiek. We zouden Yori graag nog eens verwelkomen op onze campus!”
- Brightlands Maastricht Health Campus
“Yori heeft op het Health Valley Event een lezing verzorgd in het plenaire programma. Door zijn bevlogen en persoonlijke manier van van presenteren zat de zaal op het puntje van de stoel.”
- Linda van Schuijlenborgh – Projectmanager Health Valley Event
“Yori is een boeiende spreker. Hij zorgt voor een mooie lezing die hij op zijn publiek afstemt. Hij is goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en zorgt voor interactie met zijn publiek.”
- Monique Winkelman – Adviseur Marketing & Communicatie Rabobank Rijk van Nijmegen
“Yori is een enthousiaste spreker die het publiek mee kan nemen in de betekenis van technologie voor diverse maatschappelijke domeinen en organisaties. Hij weet daarbij helder en op humoristische wijze mogelijkheden en beperkingen te schetsen, en hij zet mensen aan tot nadenken. Zijn persoonlijke verhaal is daarbij minstens even indrukwekkend als relevant.”
- Karin Menses – IV regisseur UWV WERKbedrijf
“Yori is in staat om met zowel zijn persoonlijke verhaal als met zijn oprechte vragen jonge mensen te raken. Zijn brede technische kennis kan hij koppelen aan erg praktische ontwikkelingen van hedendaagse en toekomstige toepassingen.”
- Jochem Goedhals – Fontys PULSED Teamlead

Yori Kamphuis als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Yori Kamphuis en sprekersbureau Quality Bookings